We want to simplify it again for the installer - Airx
AirX is een adviesbureau met focus op ventilatie. U kan bij ons terecht voor al uw ventilatievragen, inregelingen, meetrapporten, analyse van bestaande ventilatiesystemen, blowerdoortesten en niet-residentiële luchtgroepen.
ventilatieverslaggeving, blowerdoortest, ventilatiespecialist, ventilatievoorontwerp, komfovent, swegon, ventilatie consult, epeil, epb, iv produkt, systemair, inregelingen
19395
page-template-default,page,page-id-19395,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,mkb-desktop,mkb-version-1-5-1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
We want to simplify ventilation.
Wij zijn er voor
de installateurs

Samen met de installateur zorgt AirX voor een correcte inregeling van de installatie en het afleveren van een meetrapport. De ventilatieunit wordt opgestart, regelkleppen ingesteld en alle debieten worden opgemeten. Het is belangrijk dat er overal het correcte debiet toekomt om ventilatieklachten te voorkomen. AirX zorgt ervoor dat de installateur zich terug kan focussen op installeren. De Air Experts kunnen zowel grote als kleine projecten mee opleveren en zijn ook erkend ventilatieverslaggever voor uw residentiële projecten.

de architecten en EPB verslaggevers

De Air Experts staan ook klaar voor de  EPBverslaggever en de architect. Naast ventilatieverslaggeving, voeren wij ook luchtdichtheidstesten uit binnen het opgelegde kwaliteitskader. Dankzij de Blowerdoortest worden er E-peilpunten gewonnen binnen het EPB-kader.

AirX is gespecialiseerd in het inregelen en opmeten van ventilatiesystemen. U kan de Air Experts dan ook inschakelen voor het opstellen van het VentilatiePrestatieVerslag (VPV). Wij komen hier niet zomaar opmeten, maar nemen onze tijd om de installatie visueel te controleren, de regeling in te stellen en om ervoor te zorgen dat er in elke ruimte het juiste debiet toekomt.  De uiteindelijke resultaten van de finale meting worden in een rapport weergegeven.

de studiebureaus

In ontwerpbureaus moeten ingenieurs steeds op de hoogte zijn van alle technologische ontwikkelingen. Het is niet makkelijk om in elk aspect van de HVAC wereld steeds mee te zijn met de laatste technieken en regelgevingen. AirX kan u helpen op gebied van ventilatie met advies, selectie van luchtgroepen en alles wat er in de ventilatieruimte aanwezig is.

de particulieren

De diensten van AirX zijn er ook voor de particulier. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de zelfbouwer volledig in orde is met de regelgeving en indien gewenst kunnen we u deze ook in contact brengen met partners van AirX die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van de zelfbouwers. Aarzel ook niet om ons te contacteren voor een betrouwbare installateur in uw buurt.

Voor iedereen met een ventilatievraag

De Air Experts zijn er voor iedereen met vragen over ventilatie. AirX kan u ook inschakelen voor kleine ventilatiestudies of voor het in kaart brengen van een huidige installatie. Indien gewenst komen de Air Experts ter plaatse om samen de situatie te bekijken. Achteraf krijgt u dan een mooi rapport met onze opmerkingen en aanbevelingen.