Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/airx8376/public_html/wp-content/themes/bridge/header.php on line 1
Ventilatie expertise - Airx
Ventilatie expertise - Airx
AirX is een adviesbureau met focus op ventilatie. U kan bij ons terecht voor al uw ventilatievragen, inregelingen, meetrapporten, analyse van bestaande ventilatiesystemen, blowerdoortesten en niet-residentiële luchtgroepen.
ventilatieverslaggeving, blowerdoortest, ventilatiespecialist, ventilatievoorontwerp, komfovent, swegon, ventilatie consult, epeil, epb, iv produkt, systemair, inregelingen
15482
page-template-default,page,page-id-15482,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,mkb-desktop,mkb-version-1-5-1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
AirX is een expertisebureau met pure focus op ventilatie.

Wij gaan te werk als ventilatieconsulent en werken volledig ventilatieprojecten uit. Dit van in de ontwerpfase tot de opstart van de installatie. Wij maken ventilatiestudies voor zowel woningen als projecten (winkels, kantoren,…).

AirX is uw aanspreekpunt voor al uw vragen i.v.m ventilatie. Dankzij jarenlange ervaring in de ventilatiesector, weten wij waarover we spreken. Deze ervaring hebben wij opgedaan bij verschillende grote internationale spelers in de HVAC-wereld. Door aan de bron van de producten van morgen te zitten, hebben wij veel technische aspecten leren kennen van de ventilatieproducten. Naast het ontwerpen en het adviseren van de juiste van ventilatie units, bezochten wij ook werven om samen met de installateur naar oplossingen te zoeken en units samen op te starten. Zowel de theoretische als de praktische kennis is in AirX verweven.

Do one thing and do it well.

Daarnaast bieden we ook oplossingen aan voor ‘probleeminstallaties’. We verhogen de efficiëntie en zorgen dat mensen de werking en zo ook het nut van de installatie begrijpen, zodat ze deze niet onnodig uitzetten.  Bij probleeminstallaties komen wij ter plaatse om alles te bekijken, de instellingen van de regeling te controleren, enzovoort. Achteraf stellen we dan een uitgebreid rapport op met advies, zodat uw binnenluchtklimaat terug verbetert. De binnenluchtkwaliteit heeft een rechtstreekse impact op onze gezondheid, voorbeelden hiervan zijn geïrriteerde ogen, een verstopte neus, duizeligheid of hoofdpijn. Verluchten via een raam doe je maar eventjes en daar heb je geen controle over. Met mechanisch ventileren beheers je de luchtcirculatie, wat zorgt voor optimale leefomstandigheden. Pak uw ventilatietechnieken dus goed aan.

Wij kunnen u helpen vanaf de ontwerpfase tot aan de opstart / inregeling van de volledige installatie. Uiteraard zijn wij achteraf ook nog steeds beschikbaar voor u. 

Een vrijblijvend gesprek met onze Air Experts over uw project?