Warning: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/airx8376/public_html/wp-content/themes/bridge/header.php on line 1
Ventilatie expertise vind je terug bij AirX
Ventilatie expertise vind je terug bij AirX
AirX is een adviesbureau met focus op ventilatie. U kan bij ons terecht voor al uw ventilatievragen, inregelingen, meetrapporten, analyse van bestaande ventilatiesystemen, blowerdoortesten en niet-residentiële luchtgroepen.
ventilatieverslaggeving, blowerdoortest, ventilatiespecialist, ventilatievoorontwerp, komfovent, swegon, ventilatie consult, epeil, epb, iv produkt, systemair, inregelingen
15319
page-template-default,page,page-id-15319,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,mkb-desktop,mkb-version-1-5-1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

AirX is een adviesbureau, gespecialiseerd in ventilatie.

Elke Air Expert heeft jarenlang ervaring opgedaan in de HVAC-wereld, dit bij verschillende grote internationale spelers. Al deze kennis bundelen we in AirX, om zo onze klanten maximaal te ondersteunen en oplossingen te bieden voor alle ventilatievraagstukken.

 

Momenteel zijn we een team van drie Air Experts. Allemaal hebben we meer dan 15 jaar ervaring in de ventilatiewereld. Na onze studies hebben we o.a. gewerkt op de technische dienst van een internationale HVAC-groothandel en in een latere fase hebben we allemaal bij verschillende grote internationale fabrikanten in de ventilatiewereld gewerkt. Door te werken voor een fabrikant, zaten we aan de bron van de nieuwste ontwikkelingen voor ventilatietoestellen en maakten we kennis met de verschillende technieken in de ventilatiewereld. Deze expertise willen wij gebruiken om ventilatie te promoten en om de installateur te ontzorgen. Elke Air Expert heeft ervaring met het uitwerken van ventilatiestudies, het selecteren van luchtgroepen volgens de noden van het project, het opstarten van installaties en het ter plaatse gaan op probleemwerven. We hebben ons intussen ook gespecialiseerd in het inregelen van grote ventilatie-installaties en zijn erkend Ventilatieverslaggever alsook erkend Blowerdoortester.

 

Onze Missie? AirX wil een bijdrage leveren aan de grote klimaatuitdaging. De huizen en gebouwen die we vandaag bouwen gaan verschillende decennia mee en daarom zijn de keuzes die we vandaag maken, beslissend voor ons klimaat in de toekomst. Het energieverbruik van onze gebouwen moet omlaag, daarover zijn we het eens. Dit kan enkel via betere isolatie, een betere luchtdichtheid en een gecontroleerde ventilatie (met energierecuperatie). Als we dus energiezuinig willen wonen, moeten we naast het goed isoleren van de woning, ook zorgen voor een goede luchtdichtheid en een goed ventilatiesysteem. Isolatie, luchtdichtheid en ventilatie zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden in dit verhaal.

 

Een correct ingeregeld ventilatiesysteem kan de binnenluchtkwaliteit (Indoor Air Quality) verbeteren en de ecologische afdruk van onze gebouwen verlagen, zonder in te boeten op comfort. Een ventilatiesysteem werkt pas optimaal indien de volledige installatie is ingeregeld, vergeet deze laatste maar uiterst belangrijke stap niet.

Maak kennis met de Air Experts

Dirk Merken

Founding partner
Air Expert

mail dirk@airx.be

tel +32 498 53 76 48

REGIO

Limburg – Brussel

square-linkedin-90

Tim Vanderperren

Partner
Air Expert

mail tim@airx.be

tel +32 473 61 11 02

REGIO

Antwerpen – Vlaams-Brabant

square-linkedin-90

Gunter Quipor

Partner
Air Expert

mail gunter@airx.be

tel +32  474 29 95 39

REGIO

Oost- en West-Vlaanderen

square-linkedin-90